torsdag 17 juni 2010

Bra platsligg

Idag var det tävling på klubben och vi hade anmält oss till denna för flera veckor sen när vi hade lite flyt i träningen och kände oss på G. Sen vet jag inte riktigt vad som hände efter det, träningen har lixom gått bakåt istället för framåt =/ Jag har jobbat mycket natt de sista veckorna och det har verkligen sugit musten ur mej. De få timmarna man har varit vaken dagtid har man inte orkat göra något, bara degat runt på promenader o i soffan typ. Förra veckan var Jackie riktigt dålig i magsjuka och även det tog en hel del på krafterna, både hennes och mina. O sen nu hela helgen var i London o sen var det nattjobb igen. Så någon (kvalitets) träning har det inte varit tal om på flera veckor, tyvärr. Och såklart så blir ju det tydligt en sån här kväll.

   

IMG_0754

Men något positivt var att hon låg hela platsligget igenom! O det trots att en flat bredvid gjorde lekinviter o tyckte att de kunde hitta på nåt annat än att ligga där o ha tråkigt. Hon tittade intresserat på flatten, men valde att ligga kvar. Kanske det börjar att släppa lite ialf? Hoppas kan man ju alltid göra =P

Resten av momenten gick sådär, kände inte alls det där flytet som vi kan ha på träningarna. Jackie kändes lite disträ (värmen?) och allt kändes segt (förutom inkallning o hoppet då). Halvdant helt enkelt.

 

Vi lyckades skrapa (bildligt talat) ihop 143,5 poäng, och fick då 0 på läggande under gång, hon gjorde ett fint ställande istället. Även om vi fått till ett läggande a’la träning o fått en 10a så hade det knappt räckt hela vägen. Om om inte fanns….

IMG_0751

Så det är bara att ta sej i kragen, backa bandet och börja om och ta nya tag. Nu är nattarbetet slut för den här perioden oxå, vilket innebär att både förmiddagar o kvällar kommer att vara mer lediga, och då ska vi försöka få till lite träningstillfällen igen. Träning med kvalitet!

Platsliggande: 9 (DK ner)
Tandvisning: 10
Linförighet: 7 (bra start, pendlar ngt, ut i sväng, ss, bra språng, fint avslut)
Läggande: 0 (fin framföring, ligger ej, kraftigt DK)
Inkallande: 8,5 (skakar sig, lättar, bra tempo, fint in)
Ställande: 6,5 (fin framföring, hand-DK, sätter sig innan)
Apportering: 6 (tar innan, rullar)
Hopp över hinder: 10 (fint hopp)
Helhetsintryck: 7,5 (trevligt framförande, bra förararbete)
Summa: 143,5poäng

Nåt som ändå gör mej glad är att vi får fin kritik på helheten, det betyget väger tungt hos mej. Det är ju inget eget moment och det ger i själva verket inte så många poäng, men det värmer mest i hjärtat när man får bra kritik på den raden =)

IMG_0750

1 kommentar:

Jenny sa...

Ja, förklaringen har du ju redan. Gläds åt platsen och så börjar vi om igen. Men först kanske bara lite skoj i skogen för vovvarna.