måndag 15 juli 2013

"Äta bör man..."

Dag 2

Nytt spårområde idag.. Jackie fick ett kortare spår idag men återigen kom hon av efter halva sträckan.. vilt? Kunde inte se något vatten ialf.. hon fortsatte dock att spåra fint när vi hittade spåret igen..

Även Spiken fick spåra idag eftersom jag hittade spårvänlig-Spik-mark där vi var idag. La 15m korvspår med en liten bananböj innan slutet.. Idag blev jag varse om att jag inte behöver lägga godis så tätt längre..spåret var roligare så en hel del korvsmulor blev kvar..

Sen bröt vi för lunch när alla hundar gått sina spår.

Drygt 1.5 timmar senare samlades vi återigen o åkte ut till vårt spårområde. Nu skulle vi köra upplet en stund. Vi vallade en fullstor ruta, Jackie var först ut och fick 3 föremål utlagda (en i resp djuphörn och en på mitten). Jätteduktig flicka, galopperade ut på varenda skick och bibehöll både fart och motivation hela vägen till alla tre föremål var inne :-D

Nu ikväll har vi haft lite reunion tillsammans med vårt gamla ursprungsgäng. Det var nyårstema iår, så förrätten bestod av toast skagen o bubbel. Sen grillades det o avslutningsvis ost o kex.. o godis, nötter o ostbågar. Jag var så mätt efter maten att det kändes som om magen innehöll en superstor ballong.. blev tvungen att byta byxor för att kunna fortsätta njuta ;-)

Inga kommentarer: