onsdag 17 juli 2013

Utflykt till Växjö

Idag blev det en utflykt till Växjö. Vi kom inte iväg förrän klockan var närmre 12, så vi började med lunch på Max (där vi åt förra året efter att vi varit på akuten med Niklas då han ramlade i husvagnen o spräckte ögonbrynet).

Sen åkte vi runt en stund o försökte cacha lite, men det gick apdåligt idag. Många försök men typ bara 4-5 loggade.. dåligt!

Avslutade med ett par timmar i en stor park vid vattnet. Hundarna tyckte det var skönt att få komma ut o röra på sig efter en längre stund i bilen, o Jackie drog raka vägen ner i sjön med Niklas i släptåg så både strumpor och skor blev genomblöta. Sen blev det vilda protester när vi försökte gå därifrån upp till lekparken, hur kunde vi bara lämna det roliga vattnet lixom!?! Bara Spiken som ville följa med..

Massor utav klätterställningar av olika svårighetsgrad fanns det i parken. Där fick Niklas ösa runt i ett par timmar och han hade världens fest. Det var jättesvårt att försöka få honom därifrån och in i bilen för att åka tillbaka mot Kosta igen.. fick muta med Coca-cola o då gick det bra.

Nu sitter vi i bilen på väg tillbaka mot lägret, det är BBQ-afton ikväll och varje lag ska dessutom framföra en egenskriven lägersång.. det kan bli väldigt intressant..

Inga kommentarer: