söndag 20 november 2011

Lydnadstävling

Idag har det varit lydnadstävling på bruksan. Vi bjöd på varm glögg o pepparkakor till alla som fanns på plats, deltagare, publik o funktionärer. Det värmde gott i det ruggiga vädret.

Jag var skrivare i Lk3 och elitklass, sen var det dags att åka hemåt till Niklas (klarar sej ju inte utan mat hur länge som helst). Det var sammanlagt 17 startande idag, 2st i Ekl, 4st i Lk3, 6st i Lk2 o 5st i Lk1. Inga hemmaekipage idag.

Jackie började löpa i fredags, vilket var rätt så väntat med tanke på hur mkt päls hon fällt! Det ligger stora svarta drivor överallt och hon känns nästan kal på vissa ställen av kroppen! Som tur är så växer det snart ut en massa nya hårstrån, blir kallt i vinter annars! (Nä vi hade inte deltagit i lydnadstävlingen om hon inte löpt, vi är klara med Lk1 och satsar på Lk2 till nästa år när de nya reglerna är färdiga).

I eftermiddags tog lilla familjen en liten söndagsutflykt till Mjölby där vi käkade lunch på Max, köpte reflextäcke o tuggben till Jackie på Sharpman och loggade några cacher. Det är inte många timmar man har på sej att göra saker i dagsljuset, det blir fort mörkt nu, alldeles för fort! Desto viktigare blir det att vara ute i dagsljuset ett par timmar mitt på dagen, annars orkar man nog inte med.

Ha en bra ny vecka!

Inga kommentarer: