fredag 18 november 2011

Fredag fredag fredag!!!

Ja då var det helg igen, fort som attan går det. Veckorna består ju bara av måndag-fredag-söndag tycker jag, de andra dagarna hinner man knappt lägga märke till.

Om drygt en vecka är det 1:a advent, då är det dags att plocka fram lite julstjärnor o adventsljusstakar. Se vad vi har o hur många fönster de räcker till, kanske får shoppa nytt?
Sen var det ju det här med ljusslingorna.. På vår trädgårdsplätt i lägenheten hade vi en stor thuja som vi virade in ljusslingan i. Så trevligt att se när man körde på gatan. Här i huset så finns det inte en enda buske på framsidan mot gatan. Det står en jättestor ek vid gatan visserligen, men slingan skulle bara räcka några varv runt o hur snyggt skulle det bli? Blir till o skaffa en adventsgran med andra ord, men det blir nästa veckas huvudvärk.

Apropå nästa vecka, då har jag bestämt att jag ska vara 110% frisk från hals o feber o allt det där! Dags att ta tag i saker o ting igen. Vadstena villavärme kommer hit o borrar, ett besök till Lkpg ska göras och dessutom har vi ett dop att anordna till helgen. Dessutom hade jag väl tänkt att vi skulle hinna med lite babysim och hundträning oxå! Stackars Jackie, ingen träning på flera veckor nu känns det som =(

Nu i helgen ska vi försöka att kratta/räfsa upp alla löv som ligger i trädgården. Tur att min pappa har en lövblås som vi ska låna! Vinterdäcken ska på bilarna oxå o så blir det städning, Jackie fäller nåt enormt just nu (börjar väl bli dags för löp snart). Ligger svarta drivor med hår överallt!
Ska nog pröva rösten i några lydnadsmoment oxå ;-) Hoppas den håller, vill ju inte förstöra den genom att gå ut för hårt för tidigt =S

Inga kommentarer: