fredag 26 oktober 2012

Höst

Igår föll den första snön.. kändes ju sådär Tummen ned  den låg visserligen inte kvar så länge, försvann väl nästan innan den hunnit lägga sej.. men lite vitt blev det allt här o där några minuter. O detta är bara början, vi har en låååång väg kvar innan det blir ljusare o våren och ljuset kommer tillbaka.. inte konstigt att folk blir lite deprimerade på hösten!

Jackie är på bättringsvägen ialf, pigg som vanligt. Däremot märker man att hon varit ordentligt sjuk, för hon orkar inte tuffa på i samma vanliga tempo på promenaderna, hon hamnar på efterkälken efter en stund. Men det skulle hon ju aldrig erkänna Blinkar

Däremot så tycker jag (eller nojjar jag kanske?) att hon kissar mer än vanligt.. dricker oxå mer än vanligt tror jag.. sen om det är rest från urinvägsinfektionen, mag-tarminfektionen, löpet eller den pyrande pyometran kan man ju undra.. eller om det är ytterligare nytt? Tänk om hon har fått diabetes? Eller Cushings?
Hon är ialf pigg och äter, ingen feber.. så jag lugnar mej nog lite med att slå på stora trumman.. det är en vecka sen hon avslutade antibiotikakuren så det skulle kunna va lite restsymtom (ialf så hoppas vi det)

557818_10152177136535117_1068109395_n[1]

Inga kommentarer: