söndag 10 maj 2009

Är det söndag igen?

Jo det är visst det.. ska det gå såhär fort så är det snart jul igen.. inte klokt.

Veckan som varit:
I både onsdags o torsdags var jag o Jackie på bruksan och tränade lite. På onsdagen själva och på torsdagen med lite mer folk.


Bild från Aktivitetsdagen med Afr Närke/Västmanland på långfredagen.


På fredagen åkte jag, Rille och Kajsa till spårskogen. Var borta i 4 timmar och hade det jättetrevligt! Vi lyckades pricka in rätt väder oxå; åkte när det började regna, vilket slutade när vi parkerade. Däremellan sken solen. När vi var klara och inpackade i bilarna öppnade himlen sej och regnet stod som spön i backen.. fick krypköra hem, såg inte ett smack.
Jag gjorde ett rätt så tekniskt spår till Jackie-Backie som hon grejade =) Dock klev hon över 2 pinnar (4 små och 1 slut), den ena vad full med myror och den andra orkade hon inte plocka upp.. Hon såg nästan lite lättad ut när hon plockade slutapporten, men hon skulle aldrig erkänna att hon var trött. No way! En liten uppletanderuta fick vi till oxå, tummen upp även där =)

På lördagen var det avslut med appellkursen. Vi var hos Malin i Hållingstorp, i en av deras stora betesvallar. Så det blev appellspår på riktigt, även om förutsättningarna var sådär. Regn hela natten och sen stekande sol på fömiddagen, samt att det blåste storm (ialf både hit och dit). Hundarna fick ordentliga utmaningar, men de grejade det som om ingenting. Duktiga vovvar =) Vi avslutade med att åka till Norge, en liten stuga i skogen vid en sjö. Vi grillade korv och hundarna busade runt och hade det alla tiders. Vilket härligt gäng vi blev, det kändes nästan lite vemodigt, även om man träffar de flesta relativt ofta =)

Senare på lördagskvällen var vi på 30årsfest ett par timmar. Käkade lite och pratade skit och sen åkte vi hem. Alldeles lagom =)

Idag så har jag varit i Stubbetorp med Jackie hos Ewa. Även där kursavslutning med en tävling (kombo lk1/appell). Det var kul och gick rätt så bra, även om J hade lite svårt med koncentrationen idag. Hon kändes lite trött från igår. Dessutom busade hästarna i hagen, och det var minsann jätteintressant! Snuttan =)
Vi var bara 3 deltagare idag, så det var alldeles perfekt!
Pratade lite om kommande aktiviteter, Ewa har bokat in en del tävlingsträningsträffar som jag ska försöka gå på (ialf såg det ut att passa med schemat just nu) och dessutom ett bruksläger i sommar (min första semestervecka). Pratade även om att kanske låna med en av hennes rottor ner till Skillingaryd i sommar, så slipper Klas och jag slåss om en och samma =)

Så det ser ut att bli en riktigt hundig vår och sommar för våran del!

Ytterligare ett par härliga klipp (tack för Youtube!)



1 kommentar:

Lotta & Basse sa...

Hahahaha, skojiga är dom!
Ni ligger i ordentligt. Det är bra ;) Det ger resultat!
Rottisar som vallar nötboskap var det. Men jag vet inte om de tagit bort dom bästa eller om de bytt namn eller nåt :(. Är ju länge sen jag kollade på dem. Var inne nyss och letade, men hittade inte dem. Ska in och leta igen sen.