söndag 3 maj 2009

Ännu en helg... upprepning?

Känns som om jag upprepar den titeln varje gång.. hmmm.. men vad ska man döpa inlägget till när det lixom handlar om helgen?

Hur som helst, i fredags var det 1a maj utställning på Motala BK samt drive-in lydnad och drive-in agility. Mycket folk och ännu mer hundar var i rörelse! Världens kanonväder fick vi oxå och det var många som åkte hem som kräfter =) Dock inte jag för jag hade kökstjänsten ihop med Jenny (och Katta som var med en sväng på förmiddagen). Vi bredde mackor, kokade korv och serverade för glatta livet, och det var riktigt roligt, för det var ruljans på det hela tiden =)
Jackie och jag tog även ett träningspass på lydnaden med dirigering. Jackie var uppe i varv och lite i sin egen värld så det blev ingen tävlingsinställning från nån av oss, utan vi genomförde mest momenten på lek =)

O utställningen ska vi inte tala om, haha =) Det märks verkligen att vi kommit ifrån det där med vänstervarvet nu när vi kommit igång med brukset *flin* Jag var till och med nojjig innan över åt vilket håll man skulle springa.. pinsamt? Njae, det finns bara så mkt mer och roligare saker att lägga sin tid på än springa vänstervarv =)
Men vi fick ialf högt betyg på ställandet *ler*

Jackie delade kökstjänsten med oss, tillsammans med Gaj emellanåt. Så hon var lagom trött när vi kom hemåt till kvällen.. Tack Jenny för skjutsen by the way!
När man väl la sej på soffan (efter att jag fick rycket o klippte både gräset och drog fram trimmern och kantklippte) så kände man verkligen hur trött i benen man var! De bara molade och vibrerade när de äntligen fick vila.. stackars mej =) Men så blir det när man står upp en hel dag och bara tar små korta steg i ett litet kök fram och tillbaka =)

Igår hängde vi på motorn på båten och tog en tur i viken, åkte genom hamnen och in i strömmen.. härligt väder, men inte särskilt badvänligt =)

Idag har vi varit på kurs hos Ewa, vi har varit i skogen och kört en del uppletande med olika tekniker/teorier. Lärorikt, och dessutom var vi bara 3 vovvar idag oxå, perfekt =)
Avslutade med varsina budföringar. Jackie sprang spikrakt ut till Ewa som figgade och sprang lika spikrakt tillbaka där hon självmant svängde in rumpen och satte sej även spikrakt bredvid mej.. Wiii!! Vilken vovve jag har =)

I eftermiddag tog vi en sväng förbi Camilla och Anders och kollade när Anders grävde lite.. ialf var det det han höll på med innan vi kom och "störde" =) Jackie och Malte busade runt i trädgården, men det märktes att Jackie var lite avslagen efter intensiva helgen samt kursen =) Lika bra det eftersom Malte är skadad i ögat.

Sen åkte vi hem och tog hand om vår lilla gräsplätt. Köpte med oss jord, gräsfrö samt näring och så bättrade vi på gräsmattan en hel del. Det har ju varit mest mossa därute =/ Men nu blir det ändring på det!

Kvällen spenderades i soffan.. mycket välbehövligt efter en intensiv helg, men nu är det dags att gå o lägga sej.. jobb imorrn igen ju.

1 kommentar:

Jenny sa...

Jajamensan vilket köksteam. Vi skötte oss så bra att vi garanterat får kökstjänst näst år också!
Tack för bildtips! Känns ju skönt att alla kan se en sbreda rumpa på nätet.... Vet du vem det är? Jag vill ju såklart gärna sno de där bilderna till min egen sida?