onsdag 7 september 2011

Blogguppdatering från sängen

Himla smidigt det här med att blogga från mobilen, lättare att göra små uppdateringar då än att knappa in i sega datorn! Tråkiga är att det inte går att lägga till några bilder (gör det säkert med ett annat bloggprogram som kostar pengar, detta var gratis).

Hur som helst, igår var det båda BVC med läkarbesök och babysim under eftermiddagen. Lille Niklas vägde in på 5,8kg, Jackie vägde 6,4kg när hon var i samma ålder (8v/2mån). Rolig jämförelse!

Babysimmet är roligt tycker Niklas, skönt och massor andra bebisar att titta på! Förra gången så somnade han lagom till vi skulle kliva i vattnet o vaknade när de andra sedan klev upp. Men inte igår, då var vi med från början o badade =)

När vi kom hem så blev det mat för Niklas o sen kom pappa Klas. Då passade Jackie och jag på att ta lite kvalitetstid ihop, vi drog till Ewa i Stubbetorp och tränade lydnad och gick hinderbana! Både Jackie och jag tyckte det var skönt att komma iväg o göra lite skoj på egen hand, precis som det brukade vara för inte så länge sen. Jackie jobbade på kanonbra och gjorde ett jättefint frittfölj och ett snyggt ställande i inkallningen! Straxt efter tog orken lite slut, vi hade ju kört hinderbana innan lydnaden oxå och varken hon eller jag är ju vana vid att köra några längre pass nuförtiden.

Var hemma igen efter nästan 2timmar och då hade Niklas nyligen vaknat och var hungrig förstås, så det var perfekt tajming. Kvällen avslutades med pizza för oss och en vompinne till Jackie =)

2 kommentarer:

Jeanette, Sly och Maya sa...

Vad tiden går fort!! Kul att du även hinner med dig själv, blir nästan lite avis & vill också höra lydnad samt hinderbana hos Ewa - Like the old dys;) Stor Kram från oss

Jeanette, Sly och Maya sa...

Hm... här slinter vi inte.. utan snavar på tangenterna :S
Köra lydnad & old days ska det va..

Kram!