tisdag 20 september 2011

Tv-kändis

Ja du lille Niklas, vad ska det bli av dej när du blir stor? Redan debuterat på tv i så unga år!

Ni som missade Sjukhuset ikväll på tv kan gå in o kika på TV3 Play. Klippet visar första undersökningen (vikt, längd). Jag valde att inte vara med på bild, hade inte riktigt förberett mej på att bli filmad för tv dör på morgonen, och ALDRIG från förlossningen! Nej tack, men de fick gärna komma in efteråt när "det var färdigt" och filma Klas o lille Niklas, men jag kände mej inte tv-snygg just då.
Så det var kul att det kom med ialf, barnmorskan var jättetrevlig (det var de andra 3 som vi hann träffa under vår korta tid på förlossningen oxå, samt undersköterskorna).

Ikväll har Jackie och jag varit ute hos Ewa en liten sväng och tränat lydnad, gick igenom Lk2 momenten (på den nivå vi kommit till) förutom hoppet (inget hinder på plats).
Jackie hade kanonfin attityd och var med på noterna från start. Det har varit nyttigt för motivationen (hos både Jackie och mej) med ett längre sommaruppehåll, så det känns riktigt roligt att ta tag i det igen! Men det märks oxå att en del uthållighet har tappats under den här perioden. Ca 2-3moment går bra, sen dalar energin successivt. Även om viljan finns så orkar hon inte riktigt igenom hela programmet, men det kommer snart tillbaka.

Inga kommentarer: