söndag 18 september 2011

Söndag

Idag har det verkligen varit söndag! Regn o rusk ute, bak och städning inne. Gjorde en morotskaka i långpanna, smakade kanongött! Passat på att frosta av frysen oxå så alla bakverk får plats. Sen blev det en repa med dammvippa, snabeldraken och mopphinken oxå, vilket var välbehövligt.

Stackars Jackie har inte fått mkt stimulans idag. Däremot så åkte hela familjen till Ödeby igår eftermiddag. Klas fick gå ut ett spår till Jackie medan jag packade ner Niklas i vagnen för att sedan möta upp honom längre bort på vägen. Sen blev det ett varv i skogen med barnvagnen, vilket gick förvånansvärt bra (off-road vagn!) Niklas sov hur gott som helst i vagnen och Jackie sprang omkring och var galet lycklig! Hon är ju van vid 2-3-4 skogsrundor i veckan, nu är de nere på 0 tyvärr. Måste försöka ändra på det.

När varvet var avklarat selade vi på för spåret. Inga snitslar i spåret idag (de glömdes hemma) och dessutom ett litet spårupptag.

Fröken hittade spåret utan problem och snart var vi framme vid första pinnen. Straxt efter vindade hon in våra spår från vägen och drog ut dit, o sen fick vi leta en liten stund för att hitta spåret igen.
Pinne nr 2 hittades utan problem, pinne nr 3 gick hon precis över så jag fick plocka den själv. 4e pinnen inga Problem o helt plötsligt dök även slutpinnen upp, lyckan gjord!

Nyttigt att gå ett spår utan en enda snitsel eller klädnypa, nyttigast för mej tror jag ;-)

Efter kvällsmaten så var det en fröken som sov gött på rygg i bingen =)

Inga kommentarer: