måndag 17 november 2008

Träning idag igen

Efter lunch tog vi en sväng upp till bruks.. idag igen =) Vi har kommit in i ett flyt, så det mesta går av bara farten vilket är jättekul!
Började som de senaste gångerna med att lägga ett spår på fältet med tre apportprylar; tennisboll, spårapport och lammet.. Andra gången med spårapport =)

Däremellan blev det lite lydnadsövningar, en hel del fotpositionsövningar idag och på något sätt så verkar polletten sjunkit in efter några dagars uppehåll, för det gick riktigt bra idag! Roligt!

Mellan momenten blev det bus med bollen och även en bit slang som Jackie fann på appellplan.

Efter 15min lydnad (med lek o avbrott ska väl tilläggas) så gick vi ner till uppletanderutan. Såklart skulle jag haft med mej ytterligare en leksak eller en vante eller vad som helst, men det fick bli bollen som gömdes. Jackie fick göra 2 upplet efter bollen och det gick bra båda gångerna =)

Vi gjorde några lydnadsövningar till efter det, bl.a ställande och läggande under gång, o det gick oxå bra, även där verkar polletten sjunkit ner =) Nu är det ju fortfarande på valp-nybörjarnivå, så det är ju inte ett färdigt moment än även om det kanske låter som det ibland, men jag är ju så stolt över henne och vi är på mkt god väg =)

Spåret tog vi efter att det fått ligga i ca 45-50min. Inga problem med det idag heller, hon var lika taggad som sist =) Tennisbollen hade jag lagt i vinkel, lite klantigt av mej, så hon markerade inte den utan gick sneddade lite o fortsatte på spåret.. Men jag brydde mej inte så mkt om det, får skylla mej själv.. Hon plockade upp spårapporten idag oxå utan några större funderingar o bytte den mot köttbulle =) Sen var det snabbt ner i spåret igen så matte knappt hann att stoppa undan apporten eller snitseln utan fick göra det under tiden som vi spårade vidare..
Jackie markerade även lammet, men inte med samma glädje som spårapporten.. hon såg nästan lite besviken ut över att spåret var slut iomed lammet.. men lekte o kampade med det ändå.

Inga kommentarer: