lördag 20 juni 2009

Cykelpremiär

Midsommarhelgen har gått i lugnets tecken, inte gjort ett smack! Inte blev vi bjudna nånstans och inte kom det hem nåt folk heller på midsommarafton, så vi fick sköta oss själva. Grillade och åt massa gott o bara hade det härligt i soffan framför tv:n.
Vi åkte runt lite på midsommaraftonen och kollade läget både här och där, mer än så var det inte.

Idag har jag premiärcyklat med Jackie. Ingen lång sträcka, utan skogsrundan runt kan man säga.. det tar 5min att gå, så det är ju ingen sträcka att tala om ens. Tanken var bara att vänja henne vid cykeln och motionssättet. Dessutom ska man ju undvika att cykla på asfalt när de fortfarande är unga och en utsatt ras med leder o så. Men det gick bra, vattenpölar att springa igenom och lite kuperat, passade fröken precis =)

Fick dock bli lite arg ett par gånger och fräsa ifrån om att man inte fick springa framför cykeln och definitivt inte ge cykeldäcket på moppo eller försöka stanna och plocka pinnar eller dricka ur vattenpölarna. Efter ett par såna försök så trillade poletten ner och vi fick till en bra trav bredvid cykeln =) Var ute i knappt 10min o tränade med cykeln, tyckte att det räckte gott och väl första gången, det var ju strålande solsken oxå och hon är rätt så värmekänslig just nu.

Klas tog med sej en kompis och drog ut på sjön efter lunch. Själv åkte jag till jobbet, storhelgstillägg =)

Inga kommentarer: