torsdag 26 november 2009

Helg =)

Ja nu har det blivit helg för min del.. skönt som sjutton =) Imorgon bitti åker mina föräldrar (och några till, vanliga gänget skulle man kunna säga) till Krakow i Polen på en liten weekend. Det har varit en hel del strul till o från med bl.a resväskor, tillåten vikt osv osv. De ska åka med Ryanair, och allt är inte kristallklart när det gäller Ryanair.. Vi får väl hoppas att allt blivit rätt så de kommer iväg utan problem.. samt att hotellet verkligen är bokat.. Men det lär vi nog få höra isåfall =)

Har jobbat 2 kvällar på rad, vilket har varit rätt så skönt.. lugna kvällar dessutom, har varit hemma tidigt både kvällarna faktiskt! O det händer ju typ, aldrig!

Igår på förmiddagen åkte Jackie och jag till Ödeby tillsammans med Camilla och Malte.. vi gick och tjattrade hela varvet runt så vi missade en av stigarna och fick improvisera lite för att hitta rätt.. nävars så farligt var det väl inte, men det är lite konstigt när man bara vaknar upp och måste tänka efter vart man befinner sej.. Vi hade det kanontrevligt, och hundarna likaså =)

Idag på förmiddagen blev det ytterligare en promenad tillsammans med Camilla och Malte. Hjalmar var oxå med, men han fick åka vagn och sova under svängen runt kanalen.

Har varit inne och kollat på roliga listor.. skrattat högt många gånger faktiskt =) Tänker bjuda på en av de roliga listorna

Åtta sätt att jävlas med en butiksanställd

1: Ångra köpet precis när du fått kvittot

2: Fråga sjukt mycket om en vara och tillverkningssättet

3: Tävla med din kompis om vem som kan få den anställde att gå till lagret flest gånger

4: Välja ut hemska klädkombinationer och för små kläder för att sedan försöka tvinga butiksbiträdet att säga hur bra det ser ut

5: Berätta obekväma personliga saker för den anställde

6: Fråga en sak och avsluta sedan den anställdes meningar hela tiden

7: Vika upp en massa kläder

8: Fråga efter ett plagg i extra medium

//A-listan

Imorrn är det NSV-dagen på jobbet.. jag däremot ska vara ledig imorrn och tänker inte närvara under dagen.. de få lediga dagarna man har är heliga tycker jag. Däremot ska jag vara med på kvällen, då är det mingel o mat (tror jag) på Harrys.. tema Rock ‘N Roll! Vi ska försöka träffas lite tidigare för lite egen afterwork, ska bli kul faktiskt =)

Tjingeling!

1 kommentar:

Lotta,Basse,Gilda sa...

Det var antagligen en bock eller något som de sköt, inte nån av hundarna ;)