torsdag 7 januari 2010

Jaha, nu har det gått en vecka

På det nya året ungefär.. hur ska man sammanfatta det då? Jo jag har jobbat typ alla dagar sen nyårsafton utan 1st.. Ungefär som vanligt kan man väl säga =P

Just nu är det stiltje på hundträningsfronten.. Ute går ju inte att va några längre minuter, det blir lixom bara promenader nu.. visserligen passar det rätt så bra eftersom Jackie började löpa i julhelgen.

Näst på schemat står ialf kursstart i Lkpg för Heléne och Anders, och det inomhus ryktas det om, så gött! Man har tydligen blivit bortskämd med föregående vintrar =P Ska bli skönt att komma igång igen o få lite nya idéer o inspiration!

Imorrn är det jobb som gäller, som vanligt. Fast efter jobbet så kommer mina arbetskamrater hit på lite käk, dricka o skitsnack.. Diskutera doktorer o sånt =P Det blir fullt hus här, tror vi blir 6-7st sjuksköterskor. Hur som helst, ska bli skoj! Vi kommer säkerligen inte att prata jobb, åh nej…

Nä, nu tycker jag att det ska bli vår snart så vi kan dra igång vår träningsgrupp ordentligt! Är rejält sugen på att komma igång ordentligt nu efter jul-nyår-vinter-uppehållet! O Jackie vill ut i skogen o spåra!

IMG_0558

Jackie sitter på isen i Varamon 

2 kommentarer:

Jeanette, Sly & Enya sa...

Hello,
du jobbar & står i... skönt med en trevlig break med arbetskamraterna:-) Kram

Noomi sa...

Mmm, fler som vill ut i spårskogen... Men snön ger ju bra fysträning som man har nytta av sen, så man får väl hålla tillgodo med snöpulsning ett tag ;)
Kul med kurs!!