fredag 1 oktober 2010

Det är mycket nu...

Det skulle man verkligen kunna säga! Tiden bara far förbi utan att man hinner märka att man sovit en natt eller två, helgerna avlöser varandra efter bara några dagar o nu är det dessutom redan oktober!! Vad hände med hela september?

Mycket spännande händer i vårt liv just nu, eller mycket o mycket, men en stor grej tar upp väldigt mycket tankekraft.. Det är så att vi har köpt hus! Kontrakt är skrivet, imorrn (om typ 12timmar då) görs besiktning och om det inte är några konstigheter där så lägger vi handpenning nästa vecka. Sen har vi tillträde till huset 30/12, mitt i mellandagarna o nyåret.. så det blir en spännande start på nästa år må jag säga!

O ni som inte köpt hus innan, guuu vad mycket det är att tänka på! Jag tyckte ändå att vi var lite förberedda, vi har gått på massor utav visningar osv osv. Men visningarna är ju den enklaste av alla delarna, det är ju efteråt som man har lite att göra om man säger så. Det är mycket som ska kollas upp, det är papper som ska skrivas, det är telefonsamtal som ska ringas osv osv. Men ändå, så himla kul!

Huset är stort, med inredd källare så det blir 3 våningar att röra sej på (o städa). Stort garage, med ingång till källaren. Ska bli väldigt spännande när vi flyttar vårt möblemang från 70kvm till ca 250kvm, se om det blir nån skillnad =P
Det blir väl soffan i källaren, köksbordet på entréplan o sängen på övervåningen, så har vi ialf spritt ut våra saker litegrann =P

Bara en sån sak som fönster.. vi har 3 fönster (möblerbara) i lägenheten, vilket innebär att man inte behöver så himla många olika gardiner eller lampor.. nu får vi nästan det 10-dubbla (nåja) med fönster = många gardiner som ska strykas o lampor ska upp, för att inte tala om gardinstänger till alla fönster oxå..

Spännande spännande spännande!!
De som flyttar från huset ska försöka komma iväg lite tidigare, så har vi tur kommer vi in nån/några dagar tidigare. Vem vet, kanske blir det nyårskalas hemma hos oss då?

O vad kommer kissarna säga? 3 plan att springa runt på, en stor trädgård o ett helt nytt område! Oj oj oj.. men jag kan redan se det framför mej, hur de ligger på trappen o solar i vår när värmen kommer tillbaka o bara har det gött =)

O Jackie då, massa nya promenadstråk o nya hundgrannar o en egen trädgård att njuta av!! Nära ner till vattnet (förmodligen bada varje dag om hon får bestämma).

Det blir till att sätta staket bland det första vi gör, bara halva trädgården har staket. Till våren blir det att gräva för häck.

Ja ni ser, vi har en hel del att greja med nu o tänka på, inte lustigt att tiden far förbi =)

1 kommentar:

Carro och Edvin sa...

Kul med husköp=). Vi vill också köpa hus men först måste man ha ett fast arbete=). kan tänka mig katterna & vovven komme rnuta varje dag=),vet hur Edvin är då vi är hos våra vänner på landet eller hos min mamma=). Lite skillnad på 70 & 250kvm=). Lycka till///Carro & Edvin