lördag 13 september 2008

HP + BIS-1 =)

Vaknade straxt efter kl 8 imorse. Eftersom jag ändå vaknat så bestämde jag mej för att vi skulle åka upp till hundsällskapet på deras drive-in utställning. Bra träning om inte annat =)
Packade ihop alla grejor o gav oss iväg.


Det var en hel del valpar o vuxna hundar med, men vi går ju i första valpklassen så vi fick ju komma in tidigt. Tänkte inte riktigt på hur många vi var, 6-7 st kanske. Enda rottis-valpen, resterande var chihuahuor, cocker spaniels, berner sennen.. (vilket minne.. kommer inte ens ihåg..) någon papillon såg jag oxå, och en tibetansk spaniel.
Spelar inte så stor roll, vi fick i allafall HP o fick stanna kvar till finalerna.



När klockan närmade sej 12.30 ungefär så var det så dags för finalerna. Det blev en snabb uppställning och alla valparna fick gå fram o tillbax en gång. Och, tro det eller ej, vi fick den rosa rosetten, BIS-1! Best In Show valp =)
Jag blev jätteglad, o Jackie blev oxå jätteglad när vi klev fram till första platsen för där låg hur mkt spännande vinster som helst! Allra roligast var ju en stor rosa nalle som hon var tvungen att börja brotta ner med en gång =)

"Mycket trevligt 5mån tikvalp. Vackert huvud, bra könsprägel. Bra hals och förbröst, välutvecklad bröstkorg. Rullar lite i ryggen. Bra benstomme, trevligt vinklad fram och bak. Bra svanssättning. Bra pälskvalitet. Rör sej trevligt. Trevligt visad."


Det var kul, även fast det inte var med störra ambitioner som vi åkte dit egentligen. Bara en liten träning inför morgondagen. Men som sagt, att det gick så där jättebra gör ju inget, då behöver vi inte känna nån superpress i morgon =)


Klas är iväg hos Åke och hämtar husvagnen. Det blir husvagn inatt igen, det var så mysigt sist, o dessutom skönt att kunna sova ut! Ikväll ska vi dinera hos min kusin Annika och hennes sambo Erik. Ska bli både trevligt och gott =)


Nu ska jag slå en pling till kennelmamma Nina o berätta hur det gick, sen blir det käk o sen ska vi nog försöka packa o komma iväg.

1 kommentar:

Anonym sa...

G R A T T I S !!!