lördag 6 september 2008

Karlskoga, AfR's rottisspecial

Nu är vi hemma efter ett dygn i Karlskoga. Det har varit intensivt men kul! Åkte redan igår (fredag) kväll, raka spåret mot Karlskoga. Stannade endast precis utanför stadsgränsen och kollade en informationskarta (som inget gav..) o då fick Jackie komma ut o kissa lite. Hon höll sej lugn och sov hela vägen, duktiga tjejen!

Vi parkerade oss och husvagnen på området för själva utställningen, och vilket område! Precis vid en stor strand och skog, så kvällen var ju räddad vad gäller rastning =)
Efter att vi fått ordning på husvagn o el packade vi in oss i bilen igen och åkte mot centrum för lite kvällsmat. Hittade en restaurang vid namn Picasso där vi åt supergod plankstek! Endast 200kr för 2 pers + dricka, inte dåligt! Det kan jag verkligen rekommendera!
Sen gick vi en runda när vi kom tillbaka till husvagnen och sen blev det film, Hellboy 2, i husvagnen innan vi däckade alla 3.


Det var mulet imorse, men inget regn.. hoppas hoppas.. vi hade startnummer 34, och med facit i efterhand så hade vi inte behövt varit på plats så tidigt som vi var. Fast det var kul att se hanvalparna (både klass 4-6 och 6-9mån), då vi hejjade på brorsan Messi! Tyvärr gick det inte så jättebra, men de var finast ändå!
Sen blev det våran tur, äntligen! Jackie hade tröttnat på att vänta redan utanför ringen, o det fortsatte även innanför ringen. Själva ställandet gick jättebra, hon åt goda köttbullar medan jag trixade med ben o koppel. Sen gick det bra i början att springa, men sen fick det vara nog tyckte hon. Hopp-o-bita i kopplet, bita i mattes byxben.. you name it.. såna fasoner som hon hade när hon var liten valp men som hon endast tar till när hon är supertrött... detta var tydligen ett sånt tillfälle, + att mattes nerver säkert inte gjorde saken bättre.
Nåja, vi fick kritik ialf:








"Snart 5mån, vackert feminint huvud med mörka ögon. Bra hals och rygglinje, bra vinklar runt om men något hastrång. Något ljusa tantecken som är sotiga på benen. Rör sej bra när hon är öppen och tillgänglig."






Det var ju en liten tröst ialf att domaren faktiskt sett att hon kunde trava normalt =)



Det var en hel del Go Solid's med på utställningen, vi var borta och tittade på när Dingo (Diesel) tog 3e pris (visst var det så? Det gick så fort, hann ju knappt se) i han-ringen.

Dessutom var vi uttagna att vara med i uppfödargrupp valp, hela 6st ekipage. Jag o Jackie samt Robban o Messi drog oss bort till ringen och spanade efter de andra. Såg dom lite längre bort så jag sprang bort o frågade om de inte skulle komma, men det hade de inte tänkt utan de var på väg hem. Jaha tänkte vi, vad väntade vi på då?
Vi tog med oss våra vovvar ialf och gick till utställningens utkant så brorsan o syrran fick leka av sej lite. Åh vad de lekte! De hade riktigt kul, brottades o jagades som bara valpar kan =) Roligt när de får leka med nån av samma ras, samma ålder o samma storlek =)


"Jag-kan-gapa-större-än-dej-galopp"

Är vi lika? Lika söta är vi i varje fall =)



Tyvärr klarade vi oss inte från nåt regn.. det regnade hela hela tiden.. Som synes på bilderna =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra kritik till vackra Jackie!!!har en känsla av att ni kommer säkert klura ut det där med "bubblan" före en annan ;-) Pussa på er vackra vovve ifrån oss här i grannstaden :-)