söndag 8 mars 2009

Söndag allra redan

Och jag som undrade hur jag skulle fördriva hela helgen, den kändes ju så lång! Ialf när man jobbat de 2 senaste helgerna =) Men det var ju inga problem, det sa bara svisch!




Igår eftermiddag var jag o Jackie i Ödeby tillsammans med Anders, Malte och Vilgot. Vi hade tänkt lägga lite spår och sen gå en liten sväng så vovvarna fick rasa av sej lite.



När vi började gå så började vovvarna busa och sen helt plötsligt bara "hej då" o så stack Jackie iväg och Malte efter. Malte var lite mer försiktig än Jackie så han kom tillbaka efter några meter, men han kunde inte släppa henne med blicken. Sen blev nyfikenheten för stor och så drog han oxå. Det roliga var att när han drog var Jackie på väg tillbaka, så de korsade varann utan att ses. Sen när Jackie satt med oss på stigen så fick vi vänta på Malte som sprang runt och letade efter Jackie.. hej o hå, vilka smarta hundar vi har! Det hjälpte inte ens när jag fick Jackie att skälla, han lyssnade inte. Anders fick gå o leta reda på busen..





Jackie och Malte poserar framför kameran


Sen gick vi en sväng, i koppel, och det gick bra. När vi vände tillbaka så markerade båda 2 att det var nåt mycket spännande på det där stället där de stuckit, så förmodligen var det väl nåt där som lockade.


Malte fick börja med sitt spår, och han hade kanske inte hela sin koncentration i spåret, vindade och slog rätt så mycket. Ville inte markera några grejor, hade knappt tid att äta köttbullar.. Så nåt var det som lockade på andra sidan skogen.


Jackie började yla i bilen när jag trasslade upp spårlinan, så hon var jätteladdad. For de första 20metrarna i spåret så jag fick bromsa för att ens ha en bit lina kvar att hålla i.





Hej vad det går, Jackie i spetsen och Malte tätt efter

Jackie stressade i spåret idag och ville inte heller riktigt koppla på koncentrationsnäsan, klev förbi flera av apporterna, men ångrade sej när hon kommit förbi och fick vända. Sen tappade vi koncentrationen helt när Anders och Vilgot blev utskällda på vägen av några andra hundar, men vi kom fram till slutet ialf, halvt om halvt..

Det var väl inte det bästa spåret vi gått =/


Sen blev det lite bus för huliganerna runt bilarna innan vi åkte hemåt.






Malte och Jackie

Igår kväll var det ju Funkisfest på bruksan oxå! Kul att se alla finklädda, inte varje dag när det handlar om bruksfolk =) Vi åt en massa god mat och pratade en massa roligt! Inte bara hund, fast man skulle kunna tro det, men majoriteten av samtalen kretsade runt våra hundar. Mia hade anordnat en frågesport och Andreas hade musiktävling, så vi var aktiva hela tiden =)


Synd bara att klockan gick så fort, men det brukar den ju göra när man har roligt =)
Just det, måste passa på att "återtipsa" om detta klippet på youtube, även fast de allra flesta sett det flera gånger innan, men der är ju så jäkla bra!

1 kommentar:

Anonym sa...

tack för igår. Visst var det trevligt!
ger dig en länk till mitt favvofreestyleekipage på youtube
http://www.youtube.com/watch?v=W5TW_uKSCUA

Hälsn Jenny