lördag 21 mars 2009

Spår, vad är det?

Idag så åkte appellkursen till skogs. Vi möttes upp vid macken i Fornåsa och sen bar det iväg mot spårmarkerna.

Vädret var på strålande humör och bombarderade oss med både sol och värme! Tyvärr kommer ju inte solstrålarna ner i skogen, så alla vägar/stigar i skogen var isbanor.. jobbigt att gå på!

Jackie var laddad som alltid när sele o lina plockas fram, och hon flög som vanligt iväg i starten på första spåret.. där gjorde vi första misstaget, vi tappade helt bort spåret. Snurr-snurr hos både hund och matte kan man säga. Fröken var lite väl okoncentrerad idag, vet inte riktigt vad det var som spökade, men det var inte mycket som stämde idag. Vanligtvis tuffar hon på i spåret, relativt säkert, men idag så tappade hon hela tiden. Såg säker ut ett flertal gånger dock och gick ner med nosen och spårade av men sen bara.. borta.. Precis som om det var allra första gången vi provade detta med spår.

Sen blev nog spåren lite för långa oxå, samt fick ligga lite för länge. Men men, vi ska ju faktiskt till skogen imorrn igen och då ska jag passa på att lägga snälla, lätta spår, så att både hon o jag hittar tillbaka till hur man egentligen gör =)

Man får ta det för vad det är helt enkelt, och idag var inte våran dag. Men det gick bra för alla andra och det var trevligt i skogen. Trevligt sällskap, gott fika och härlig sol, kan det bli mycket bättre?
Jackie blev ialf trött, ligger nu i sin Biabädd och sover =)
Nya tag imorrn igen

2 kommentarer:

Jenny sa...

Tack själv för trevlig dag! Det känns som jag fått massa kloka ord och råd att ta till mig av Stina idag. Ibland går det bra och ibland mindre bra... men man lär sig alltid nåt litet av varje spår hur det än går. Nyttig för mig att gå efter er idag, tack!

Anonym sa...

Rätt iställning !!
På´tt igen.
Trevligt med trevligt sällskap i skogen.
Lycka till ute i skogen.