onsdag 9 september 2009

Arbetarvecka

Denna vecka är det jobb jobb jobb som gäller.. jobbar mån-fre, dag varvat med kväll.. gissa vem som kommer att vara trött på fredagkväll? Slocknar i soffan som ett ljus efter lite god mat framför tvn =)



Hasse

I måndags åkte vi till Nykyrka en sväng efter jobbet.. mamma o gänget vill åka till Krakow i höst, så jag hjälpte dom att boka flyg + hotell.. 1300:- per person blev det (flyg t/r, hotell 3 nätter). Billigt tycker jag!

Nya husdjur hade de skaffat oxå, Gutefår, 1 bagge och 2 tackor. De gick i hagen bredvid huset i godan ro och betade. Jackie tyckte förstås att de var väldigt spännande, och kunde inte låta bli att gång på gång försöka smita dit. Till sist lät jag henne rusa dit, "skyll dig själv" sa jag. Sagt o gjort, Jackie glad i hågen skuttar bort mot hagen och börjar fundera på hur hon ska ta sig in till fåren. "Jag kryper under" var kanske en bra tanke från början.. tills hon fick en stöt av elstängslet.. Det tyckte fröken inte var ett dugg kul, blängde på fåren och kom sedan travandes upp till oss med jätteträligt uttryck.. dumma får.. Men det är ju så man får lära sig, nästa gång kanske de inte är ett dugg intressanta!



Kissarna boxas i fönstret.. favorit i repris!


Igår förmiddag åkte vi en sväng till bruks. Började nere i skogen med lite upplet, 6 föremål utlagda. Jackie var laddad till 1000 och öste järnet nere i skogen och letade saker =) Hon tycker verkligen att det är kanonkul att jobba! 5 saker in på rekordtid, den 6e (metallapporten) tog lite längre tid innan hon registrerade. Det syntes på henne att hon blev lite fundersam när den låg därute i skogen, men efter lite pepp så tog hon även den och sprang in med =)

Sen blev det lite lydnad.. vi tränade på ställande och appellhoppet mestadels. Även några platsligg blev det, med belöning bakom. Ställandet gick över förväntan, hoppet behöver filas på likaså platsligget.


En av de få gånger Jackie fått ligga i soffan

3 kommentarer:

Anna sa...

är de idag?tider?

Anna sa...

Ahh nja de blir nog bruksan senare istället :)

Jenny sa...

Hallå du!
Väntar på MH-uppdatering! Hoppas Jackie tog det hela med ro. Apellen var den 10 okt på OG Motala, inte den 4 okt som jag sa. En hel vecka extra att träna. Det blev ett 2:pris idag. Var i Ödeshög och lydnadsdebuterade, fick 144 poäng. Trevlig helg!