torsdag 16 april 2009

Grattis G-kullen!

Idag blir de små bäsarna 1 år.. inte klokt.. har det redan gått ett år??




Go Solid April med hela G-kullen, grattis alla syskonen!

Direkt efter jobbet tog jag med Jackie och åkte och la ett spår. Sen for vi vidare till bruksan och tränade lite lydnad. Det var mycket varmt idag, blåste inte en gnutta, så det stod still uppe på plan så vi blev lite slöa båda två. Vi tog många korta pauser då vi bara satt i skuggan (ialf Jackie) och bara njöt av underbart väder!

Efter en stund fick vi sällskap av några andra ekipage. Så det blev lite skotträning på köpet =) Skotten gick av bara 20m bort medan vi satt vid bordet och kollade på. Jackie brydde sej inte idag heller, skönt med en skottsäkerhund =)

Efter knappt en timme åkte vi bort till spåret. Det var lite våtmark/vattenfyllda diken längs med spåren som jag gått över, men fröken grejade det utan problem. Hon spårade på jättebra idag och riktigt noga. Det märktes att spåret hade legat en bra stund, hon slog inget alls idag =) Däremot så var hon så koncentrerad på spåret att hon klev över och förbi spårapporterna (!) men slutet hittade hon ialf och där tog vi ett rejält avslut eftersom det inte blev några korta pauser vid de andra pinnarna. Duktigt tjej =)

Hon fick ett grisöra till efterrätt ikväll, istället för tårta =)

Grattis-hälsningar till alla Go Solid-syskonen! De har säkerligen blivit granna tonåringar de oxå, precis som Jackie. Hoppas vi kan ses på nån kennelträff nångång framöver!

2 kommentarer:

Lotta & Basse sa...

Nämen, STOOORT Grattis i efterskott :) !!!
Såg i klubbens GB att ni blev tävlingssugna idag ;) Kanon!!!
Ni är duktiga ni två :)

Stina och Epoxi sa...

Grattis i efterskott!! Ser att flitens lampa lyser även här! Vad kul att det går så bra!