måndag 6 april 2009

Underbart solig och skön dag

Idag har det varit sådär underbart skönt ute igen! Jag packade ryggsäcken med träningsprylar, drog på mej nya "hundbyxorna", skar upp korv och kopplade Jackie o sen begav vi oss iväg.

Efter ca 10-15min kommer vi till den nedlagda lekparken. Solen låg som på bara sjutton, och själva lekparken är omgiven av små kullar, vilket gjorde att det var lä på hela området så det blev supervarmt! Fick ju klä av mej jackan =)

Satte upp en ruta med 4 koner, tänkte redan nu börja titta/känna på momenten i lydnadsklass 2. Det blir lite tradigt att köra samma moment hela tiden, så lite omväxling förnöjer, både för Jackie och mej =)
Placerade korvbitar i mitten på rutan, och hon förstod att det var till mitten hon skulle söka sej efter några skick.

Framförgående körde vi oxå idag, placerade riktningspinnen i mitten på fältet i princip, och sen gick vi tvärs över från alla håll. Roligt att det funkar så bra!

Iomed att det var rätt så varmt när solen låg på så blev Jackie både flåsig och lite slö, så vi tog täta pauser och bara låg på gräset o solade. Skulle tagit med mej lite vatten, men det glömde jag ju bort. Jackie tyckte det var urmysigt att halvligga i mattes knä i solen. Det halvtorra gräset kliade jätteskönt oxå så hon rullade galet och kråmade sej på rygg så hon var alldeles full av gräs =) Skrattade gott åt toktjejen!

Läggande under gång filade vi på oxå, det funkade kanoners idag! Jag tror att det har mkt att göra med att det var så torrt i backen. Hitills har det varit snö, slask eller blött vid varje läggande så det har gått både segt och tvekande, men inte idag!

Helt plötsligt var klockan alldeles för mkt och det var dags att knalla hemåt igen. Var ju tvungen att käka lite innan det var dags att åka och jobba.. Behöver jag skriva att det kändes lite motigt att behöva ge sej iväg?

Imorrn blir det nya tag, ska försöka komma iväg lite tidigare samt ta med vatten! Bara hoppas att det blir en lika strålande dag imorgon oxå =)

Inga kommentarer: