söndag 16 maj 2010

Dop och besök

 

Igår var vi på dop i Lillkyrkan, solen lyste från en klarblå himmel dagen till ära! Det var lille Hjalmar som skulle få sitt namn inför släkt och vänner.IMG_2067

Liten kyrka, men guu så familjärt och mysigt det blev! Alla satt verkligen nära huvudpersonerna och alla kunde verkligen se vad som pågick där framme. Lille Tage fick göra oss sällskap medan mamsen o pappsen utförde sina arbeten som gudföräldrar, och det verkade han rätt så nöjd med =) Gullunge =)

IMG_2048 

Anton och Anders spelade ihop på fiol o gitarr, bra jobbat! En annan som har stigit lite på impressed-skalan är Anders som stämde upp i sång och samtidigt spelade gitarr.. bara det att göra de sakerna på en o samma gång är en bedrift, och att sen få det att låta bra, det är en helt annan femma som han fixade galant!

IMG_2052 

Vi bjöds på kakbuffé efteråt (Stubbegården släng dej i väggen!) o åt alldeles för mycket.. men gott var det, o ska man fuska (som man gjort sen påsk typ) så kan man lika gärna göra det ordentligt =)

IMG_2055

Trots att vi var hur mätta som helst när vi åkte hemåt så åkte vi ändå förbi Maxi o handlade till grillen på kvällen.. åt även då utan hämningar o trodde att jag skulle avlida här i soffan!

 IMG_2081 IMG_2082

Idag ska vi på husvisning, håller tummarna för att det inte är en enda kotte som är intresserad och att ägarna vill flytta imorrn och gärna tar ett bud (vilket som helst) o så kan vi flytta in till nästa helg.. det vore väl bra? I den bästa av världar kanske =P

kiss

Apropå kottar, vi hade imorse fått storfrämmande i våran stora trädgård.. två igelkottar knallade runt och såg ut att trivas alldeles ypperligt. Ställde ut lite kattmat på ett fat, vi får väl se om det blir uppätet.. ja uppätet blir det ju, men kanske inte av kottarna, det blir nog snarare skatorna som kalasar på härligheterna =)

IMG_2086 IMG_2090

2 kommentarer:

Jenny sa...

Håller tummarna för huset! Peter och jag gifte oss i Lillkyrkan med 47 gäster. Det var oxå mysigt!

Jeanette sa...

Vilket fikabord! Ha,ha ett riktigt "dopkalas" verkar ni varit på:-) Hoppas det går er väg när det gäller huset! Kram