fredag 16 juli 2010

Ankomst Kosta

Nu sitter vi här i vårt hus i Kosta.. Ja det stämmer, ett rött hus med vita knutar precis bredvid skogen. Vi har övervåningen för oss själva, och undervåningen ska ett annat par med valp ha. Vilka det är vet vi inte än, för de har inte kommit ännu. Vore ju bra om de kom medan vi var vakna, annars blir det väl ett jäkla liv på vakthundarna här när de kommer.

IMG_0939

Har precis kommit tillbaka från en kort liten roadtrip runt krokarna, hittade en sjö där hundarna kunde svalka av sej samt race:a lite genom skogen. Så de har precis ätit kvällsmat och börjat knoppa in. Lite på spänn är de förstås, lyssnar efter ljud o ligger o “puffar” lite, men så är det ju första natten. Imorrn kommer de sova som stenar =P

IMG_0953

Imorrn blir det till att gå upp tidigt, frukosten serveras mellan 6:30-7:15, militärisk tid som absolut inte gick att rubba. Sen samlas vi runt 9 för avfärd till vårt tilldelade spårområde. Ska bli spännande att se vad det är för marker här nere, enl kartan såg det ut att vara väldigt varierande ialf.

 IMG_0726[1]

Inga kommentarer: