lördag 10 juli 2010

Oj då

Det har visst gått ett tag sen det uppdaterades här ser jag.. hmm.. undrar varför.. kan det va så att man haft för mkt annat att göra än hänga här?? Maybe..

Förra helgen var jag ledig och vilken underbar helg! Typ 30grader varmt, sol sol sol, 23grader i vattnet och 2 dagar på stranden tillsammans med hundar, ungar o kompisar. Kunde knappast blivit bättre! Vi badade, solade och grillade. Det kändes verkligen som semester!

IMG_0674[1]

Sen rullade veckan bara på i vanlig fart, aldrig nånsin kändes det väl så långt till semestern som efter helgen?

IMG_0863

Igår eftermiddag drog vi iväg till Karlstad på en liten utflykt. Klas hade precis stämplat ut för semester och kommit hem. Tittade runt lite på Blocket, hittade en båt i Karlstad som vi ringde på o vips så var vi på väg dit.

Allt stämde med båten, båtmodell, årsmodell, skick o tillbehör.. så vi kunde inte låta bli att köpa den.. Lite prutande blev det såklart (10 000:-) för det hör ju till.

IMG_0705[1]  IMG_0894

När vi ändå var i Karlstadtrakterna svängde vi förbi hos Anna och Robban och tänkte säga hej. Väl på deras gata så såg vi att bilen var borta.. typiskt.. men jag slog en signal med mobilen, och det visade sej att de var hos Robbans brorsa en gata bort! Och dessutom var de just nu hundvakt åt Dingo medan hans husse o matte är i Turkiet! Tyvärr så var inte Linnea hemma, hon skulle sova hos farmor o farfar (tror jag det var), typiskt =/

 IMG_0877

Hundarna tog vid där vi avslutade sist för över 1 år sen, dvs med fullt bus! Vi var kvar ungefär en timme o pratade lite om det planerade Motalabesöket om drygt 2 veckor innan vi var tvungna att påbörja färden söderut igen.

IMG_0698[1] 

Straxt efter 23 var vi hemma igen, bytte snabbt om till varmare kläder och åkte ner till Tegelviken för en provtur med båten. Den gick kanon! Jackie satt stolt som en tupp i fören =) Lika stolt som Klas vid rodret =P

IMG_0895

Nä nu ska jag ta tag i saker o ting här innan det är dags att åka till jobbet. Bara 4 arbetspass kvar till semestern, tjohoo!

Ha en skön helg!

5 kommentarer:

Jenny sa...

Ny båt! Är hemskandes avundsjuk... Synd att eran gamla är för liten för oss...

Maria Thern sa...

GRATTIS till att bli med båt, underbart med sjön.
Hoppas ni får en skön semester.
Maria med vovvar

Jeanette sa...

Hello vännen:) här håller ni igång;-) Kul med båtköpet! Vara ute på sjön är inte fel:) Det låter bra med "rottisläger", hoppas att det ger MASSOR med inspiration, du får dela med dig sedan om du får ngr bra tips:-) Nu är det inte långt kvar till din semester... NJUT! Stor Kram!

Kicki sa...

Hej å tack för titten på min sida!!
Härligt med båt...var mycket ute på sjön förut men med en segelbåt... kul med någon mer med rottis som kikar in...ha de gott på semestern å njut i fulla drag!! / Kicki

Maria sa...

Va kul att du gav dig till känna på min blogg! Kul att hitta till fler rottisbloggar, hit kommer jag fler gånger.
Ser ut som ni har haft en härlig dag och fått massor gjort!
Ha en härlig kväll!