onsdag 28 juli 2010

Finfrämmat

I lördags eftermiddag kom vi hem från Kosta med två trötta hundar och en massa packning. Lämnade hem Malte till sin familj o sen åkte vi o hämtade hem våra kissekatter. Kvällen spenderades i soffan med tacos.. gott!

På söndagen fick vi finfrämmande från Karlstad. Dagen bjöd tyvärr på regn =( Vi åkte runt lite i metropolen Motala och visade upp våra sevärdheter (det var snabbt gjort) bl.a slussarna och hamnen. Sen åkte vi o handlade till kvällen som bjöd på potatisgratäng, grillad flintastek, kantarellsås/stuvning och sallad. Alla åt tills de storknade, det var så gott! Sen spelade vi Rappakalja innan det var dags att krypa till kojs.

IMG_0747[1]

På måndagen vaknade vi till regn, igen.. Vi hade hoppats på uppehåll, kanske till o med lite sol så vi kunde ta en sväng med båten. Det blev istället en sväng på stan, lunch i hamnen (spätta med remouladsås, mums!)  o sen mjukglass i Borenshult. Regnet vägrade ge vika, så det blev ingen båttur denna gången.


IMG_1023Linnea och Baby Nessie

På eftermiddagen åkte Karlstadfolket hemåt, och drygt en halvtimme efter det så slutade det regna och det sprack upp på himlen och solen tittade fram.. typiskt!

Hela tisdagen var vi på sjön, eller rättare sagt ute på stranden. Hundarna var med och likaså Jimmy och Petra. Vi solade, badade, grillade och hade det väldigt trevligt!

IMG_0750[1]

Onsdagsförmiddagen spenderades hos Jenny där vi planerade för kursen som vi ska ha i höst. Ska bli lite spännande faktiskt, se om vi reder ut det =P
På eftermiddagen tog vi en sväng med båten igen, denna gången ut till Lillehals.. mysigt!

Inga kommentarer: