onsdag 20 augusti 2008

Förmiddagsturen

Bara en liten bildkavalkad från våran tur i skogen här i Bråstorp i förmiddags!


Jag lovade att jag skulle ta med mej kameran o fota lite här i skogarna, ialf på "traktorstigen" där lilla fröken inte hade vett nog att ta det lilla lugna utan var tvungen att rasa rakt i (se blogg-inlägget "en sväng runt kvarteret"). Idag gick hon faktiskt med mej i mittenfåran, var inte ett dugg intresserad av att plumsa i. Hon kom väl ihåg att de var djupt o svårt att ta sej upp =)




Här har vi klättrat upp på en sten o poserar fint inför kameran. Hade tänkt få en ordentlig bild på henne rakt framifrån o det var inte det lättaste! Alltid är det nåt ljud i skogen som man måste vända sej om o lyssna efter.. ni ser ju på hennes ena öra (hennes vänstra) att hon lyssnar på de där spännande ljuden, helt koncentrerad på matte kan man ju inte va =)




Såklart så klarade vi oss inte utan att bli blöta denna gången heller. Hittade en annan stig tillbaka idag som vi gick, o vad dök upp då om inte ett vattenfyllt dike? O vem var tvungen att bada där? Jojomensan... visst var de så.. o vilken lycka hon utstrålar när hon plöjer igenom dessa stora pölar! Far fram som en ångvält så det skvätter vatten överallt.. Var ju såklart tvungen att fota när jag hade kameran med =)


Även jag blev blöt! Hade nästan glömt bort det ju.. hehe.. efter doppet i vattenpölen så fick hon stolleryck o race:ade iväg på stigen som en skållad råtta (konstigt uttryck egentligen). Här kan det ju bli en jätterolig bild på henne när hon kommer i 170knyck tänkte jag o sätter mej på huk o ska fota när hon kommer tillbaka. O det gör hon ju, men med ännu mera fart nu när hon ser att matte satt sej ner oxå! Sagt o gjort, fort går det o bromsa, va är det? Duns in i matte som ramlar handlöst baklänges på den blöta stigen.. fräscht.. kameran for all världens väg in i gräset så den fick vi leta efter.. den klarade sej faktiskt bra, men bilden blev inte så bra som jag tänkt mej.. man skulle till o med kunna misstolka de där öronen för horn...
Om ett par timmar är det dags för valpträff på Motala Brukshundklubb! Ska bli spännande =) Kameran kommer såklart att följa med dit oxå

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Tack för din kommentar på min blogg... ja det finns folk som inte har eget liv och som måste jävlas med andra, tyvärr!!

Söta voffsingar:)