måndag 11 augusti 2008

Regn regn o så lite sol

Ungefär så har det sett ut idag.. Väldigt varierande!

Idag tog Jackie o jag en rätt så lång runda (ialf i valpögon sett) bort till stormarknaden o tillbaka (kan den ha tagit 40min?). Hade med mej både godis o klicker, så de blev en del träning under tiden oxå som t.ex gå fint med ögonkontakt, sitt, stanna kvar, klättra på stenar etc. Det var nyttigt både för henne och mej!


Efter vilopausen på ett par timmar åkte vi ner till Varamon tillsammans med Oscar. Jackie o Hasse lekte en stund i trädgården tills vi bestämde att vi skulle ta en runda på minigolfbanan. Jimmy ville oxå följa med, o eftersom varken mamma eller pappa var hemma så fick Hasse o Jackie vara ensamma. Skärmade av inne med kompostgallrena så att de bara kunde vara i köket o i hallen de stunden vi var borta.


Efter 30-40min var vi hemma igen och hundarna var så klart glada att vi var tillbaka. Tog en snabbtitt runt och det såg ut som om allt var helt, bara 2 kisspölar på golvet, vilket säkert kommer av att hon inte kissade innan vi gick o den andra eftersom hon säkerligen druckit upp allt vatten i vattenskålen (om man räknar bort det utplaskade vattnet på golvet). Dumt att låta Hasse få sej en slurk!


Nu har hon ätit sitt eftermiddagsmål och ligger nu o sover på köksgolvet.. det blir nog lugnt en liten stund nu.. Mark o Paul var förbi här o hämtade Oscar, samt lånade datorn lite; Mark beställde sperma till kossorna på gården. Inte varje dag man får se såna beställningar!


I badkaret ligger det ett helt gäng kräftor som väntar på att bli kokta.. så det är vad vi ska ägna oss åt ikväll


Izza håller kollen




Inga kommentarer: