måndag 11 augusti 2008

Öppen förskola för valpar

Igår åkte jag o Jackie upp till Medevi för att va med på öppen förskola för valpar (anordnades av Hundia hundskola). Pirre, hon som driver hundskolan, har även uppfödning på leonberger så hennes valpar var där för återträff. 6 eller 7st 10-veckors leonberger valpar som tultade omkring o såg ut som härliga björnar! Även fast de var små så var de inte långt ifrån Jackies höjd. Med var även en tax, cocker spaniel, fransk bulldogg och en softie.

Jackie o frallan fann varandra rätt så snart då de hade ungefär samma leksätt, brottas! De andra valparna var både för små o unga för att ens hålla sej på benen när de andra ville busa. Men frallan o Jackie hade kul! (Det blev tyvärr inget fotande eftersom det regnade så mkt )

Straxt innan vi skulle åka så kom även en matte med en softie på 5 mån, lite större än Jackie, så de hade kunnat leka jättebra (storleksmässigt) men Jackie var trött o vi var på väg att åka (Hasse satt i bilen o väntade) så det blev bara litegrann.Sen tog vi en promenadrunda i Solbaden så även Hasse fick sitt.. Hittade dessutom några kantareller som jag plockade (hade dock ingen bättre plats att lägga dom i än i en bajspåse)Behöver jag ens säga att det var nån som sov skönt (o länge) när vi kom hem?

Just det, resultatet från premiärhelgen i kräftfisket blev 15-20kg.

Inga kommentarer: