onsdag 20 augusti 2008

Valpträff & hoppning


Kom dit med andan i halsen, från att ha haft gott om tid så tog den helt plötsligt slut.. varför är det alltid så??
Hur som helst, vi var ett litet gäng som samlades med våra valpar och umgicks. Vi började med att gå en liten runda, o så var det dags för några lydnadsmoment som sitta still medan man hälsar, sitt, ligg o inkallning. Sen blev det bus för valparna inne på agilitybanan, vilket de tyckte var riktigt kul!
Sen var jag tvungen att smita, hade ju fler tider o passa, nämligen min ridlektion =) Så jag missade slutet, men enligt rapport från Klas så hade de haft det mkt bra.




I Nyckelby var det hoppning som stod på schemat, o Zenita blev min häst för kvällen. Hon har varit skadad ett par veckor och inte blivit riden under den tiden, så det var en alert fröken som klev in i ridhuset. O så hoppning på det.. men som vanligt när man tror att det ska bli på ett visst sätt så blir det inte så.. Visst var hon pigg o stark, men inte okontrollerbar. På nåt konstigt sätt så går det bättre för mej att hoppa de hästar som har motor framåt, de som man måste samla ihop lite innan sprången. Så på så sätt passar Zenita som handen i handsken, vilket är kul!



Linda o Adam kom ut o tittade, o kameran låg kvar i bilen sen valpträffen, så det blev lite bilder från kvällens ridlektion oxå, lite variation från alla hundbilder =)


Det är inte lätt att få till bra bilder inne i ett ridhus med lite halvdan belysning, o med objekt som rör på sej.. men man kan ju se någorlunda vad det ska föreställa ialf =)

Inga kommentarer: