onsdag 5 augusti 2009

Rottispromenad Ödeby

Igår efter lunch blev det en spontan rottispromenad i Ödeby tillsammans med Labinot och hans vovvar. Det var varmt och kvavt, men otroligt skönt att komma ut lite. Kan ju inte bara sitta inne och glo när det är fint väder!

Hela gänget

Senare på kvällen åkte jag o Jackie upp till bruksan för lite lydnadsträning.. vi har inte kört något ordentligt pass sen innan Skillingaryd.. skäms på oss.. skyller på Jackie, hon var trött efter lägret och sen har hon löpt.. Men nu ska vi ta tag i det hela igen!

Mmm.. O'boy..

Det var en del folk i rörelse på klubben igår, perfekt med lite störning runt omkring =) Tränade mest på momenten i Lk1, bortsett från ställandet, platsligg och tandvisning. Vi gjorde några enskilda platsligg, just för att stärka tryggheten i att ligga själv utan att röra sig. Jackie har som bekant lite myror i kroppen, så det är jättenyttig träning för henne! Vill inte att platsen ska bli något negativt eller stressande, därför skyndar vi långsamt där.


Jackie & Olga

Hur som helst, träningen gick kalas och poletten har verkligen trillat ner vad gäller de flesta momenten. Nu är det väl bara egentligen att ta sig i kragen och ge sig ut oxå.. och det är väl där som skon klämmer.. det är äckligt och prestationsmässigt på tävlingsplan! Nervös blir man och så håller man på med så mkt dumheter som man inte märker själv men det gör däremot hunden och sen går det som det går.. Det är väl egentligen så att det är just tävlingsrutinen som saknas och det får man ju inte om man inte ger sig ut..

Nåja, vi får väl se hur det blir här i höst.. det är så mkt som ska planeras och göras då.. MH och röntgen bland annat, dessutom vet jag inte om jag har nåt jobb från oktober.. eller hur jag kommer att jobba om jag jobbar.. så det är svårt att planera lixom.. En dag i taget helt enkelt =)

Inga kommentarer: