måndag 10 augusti 2009

Strandliv

Steg upp tidigt idag, lika bra att försöka få ut något av den lediga dagen! Inledde med frukost, promenad och sen iväg och lämna blod.

Sen for Jackie och jag till Varamon. Var ute en sväng med båten idag tillsammans med hundarna och mamma o Carina. Vi hade tänkt åka till superstranden, men så fort vi kom utanför Varamostranden så blåste det lixom upp, så vi vågade inte åka så långt bort. Så vi hamnade på en liten strand nedanför Djurkälla nånstans.

Grillade lite korv och tittade på när vovvarna badade. Ingen av oss badade, och det berodde väl på att det inte var någon strålande sol, utan mer soldis. Fast det var varmt! Både i luften och i vattnet (21grader).

Vid halv fyra drog vi igång båten och åkte tillbaka till Varamon. Hann inte mer än ankra båten vid bojen och bära upp all packning till huset förrän himlen öppnade sej och det vräkte ner regn och åska! Så vi åkte verkligen hem i rättan tid =)


Spontan utställningsposé

Under kvällen har jag varit på bruksan på styrelsemöte.. Vi var inte så många som deltog, men vi blev desto effektivare! Tog en massa beslut och jag tror att de kommer att bli bra! Efteråt så tog vi skottkärran och några skyfflar och fyllde igen hålen i gräsmattan utanför klubbstugan, så det blev lite praktiskt arbete gjort oxå =)

Imorrn förmiddag blir det lite lydnadsträning innan jobbet hade jag tänkt. Om det inte regnar eller nåt sånt.. Sen på onsdagförmiddagen så blir det spårskogen med Rille och Kajsa, sen jobb och sen på torsdagkväll blir det nog lydnad igen.. lika bra att köra på nu och traggla igenom alla momenten så att vi kan bli redo och komma ut på nån tävling nån gång!?

2 kommentarer:

Lotta,Basse,Gilda sa...

Helt rätt inställning, träna och sen ut och tävla ;) Ni har alla förutsättningar ni två :)
Jag deppar fortf. lite över att vi inte kunde delta på RM :(

Titthålspop gjordes i Linköping idag, av Magnus på Medicinskt Centrum. (St. Larsgatan)Kanonställe!

Lotta igen sa...

De hittade en trasig menisk, så en tredjedel är nu borttagen. lokalbedövade och tittade på skärmen, fränt ;)!
Ont nu så in i h-vete har jag dock nu :(
Frän bild på dig och Jackie! Vad håller du i?