måndag 19 oktober 2009

Lydnadsmåndag

IMG_0419 Idag har Jackie och jag varit på Vadstena BK igen och tränat lydnad tillsammans med Jeanette, Enya och Sly. Jackie var på tårna precis hela tiden, mycket energi som ville ut. Så det blev inga precisionsmoment för vår del idag, utan mer av de moment som kräver fart t.ex inkallning, budföring, hoppet, apportering etc etc.

Kolla in Jackie’s stilstudie i hoppteknik!

IMG_0421

IMG_0422 IMG_0423

 

IMG_0416Hade med mej konerna idag oxå, dags för rutan för vissa =) Jackie med all sin energi kom inte riktigt ihåg vad som förväntades av henne vid just detta moment, men det var ändå full fart ut till konerna, spana in dom litegranna och sen greppa dom och apportera in. Allt i full fart, såklart! Man kan inte annat än skratta ibland åt alla hennes upptåg!

 

Inte ens när hon ska plocka in IMG_0425apporten kunde hon bromsa in lite.. tokfia!

Ett spår hade inte varit fel att gå innan lydnaden idag, men det  IMG_0427kan man ju inte veta förrän man kliver ur bilen =)

 

Efter en liten fika med skitsnack hemma hos Jeanette så tog jag IMG_0434vägen förbi Linköping hem.. ok jag vet att det kanske var en liten omväg men jag kunde inte låta bli. Såklart “råkade” jag göra av med lite pengar, men som vanligt inget till mej själv =) 

Stannade på Stallbutiken och köpte ett BOT-täcke till Jackie.. perfekt att ha på sej mellan varven när vi tränar.. Som sagt, vi går ju inte mot varmare tider just nu och det blir en del väntan när vi tränar. Dumt att bli nerkyld och kanske skada sej!

IMG_0437

Självklart ska man använda blixt när man fotar objekt som bär reflexer!"

1 kommentar:

Jeanette sa...

Klokt investerade pengar! kram