söndag 4 oktober 2009

Sammanfattning av helgen

Helgen inleddes med en sväng till Ödeby med Jackie. Vi gick en av rundorna medan ett spår låg till sej. Spåret blev kanske 350-400meter med 3 pinnar + slut. Inga problem med spåret, fint upptag och bra tempo. Hon redde till och med ut svårigheten där jag korsat en större "genomfartstig" =)

Jackie med slutpinnen och den otroligt fina utsikten

På lördagen klädde jag på mej ordentligt och åkte upp till bruks till lunch. Dagens goda gärning var att röja ute på klubbområdet, och tanken var att vi skulle iordningsställa MH-banan inför nästa helg. Sagt och gjort, där stod jag.. ensam.. Efter en liten stund kom Siw och sen anslöt även Stefan efter att agilitykursen var slut.. Jaha.. o då lagom kom ju regnet oxå, förstås. Så vi gick in och började röja istället. Stefan fixade ute i agilityboden medan jag och Siw gick igenom stugan. Tog med mej några backar med tomma dricksglas och åkte och pantade + köpte en massa nytt till köket som var slut. Kakor, dricka, lite godis etc etc.
Väl tillbaka var det bara att dyka ner i skurhinken och börja städa. Fy f-n vad skitigt det kan bli i en hundklubbstuga! Gardinerna hamnade åter på gardinstängerna och den äckliga köksmattan åkte ut i soptunnan.
Stugan är inte stor, men vi var inte hemma förrän vid 17.30!


Söndagen inleddes med sökträning i Fivelstad. Solen sken faktiskt mellan molnen, men det blåste storm! Vi gjorde rutan i ett kuperat område och en av legorna hamnade faktiskt uppe i ett träd!

Här ligger jag och väntar på att bli funnen

Alla hundarna var duktiga och löste det kuperade området bra, även legan uppe i trädet! Kul kul kul!!

Efter söket tog vi en fika hemma hos Ewa och sen gick vi ut och körde lite lydnad i trädgården. Och om vi tyckte att det blåste mkt uppe vid skogen så blåste det ännu mer hemma hos Ewa för där var det öppet runt om!
Lydnaden gick bra ialf, men vi måste fortsätta traggla med läggandet och ställandet under gång! Nu jäklar!


Åkte förbi hos familjen Högqvist efter kursen och åt upp resterna av deras ananaspaj med lite vispgrädde.. MUMS! Hur gott som helst ju! Sen hamnade vi i sofforna eftersom vi blev bländade av solen som dundrade in genom fönstren, och vips så satt vi och tittade på film med en massa chips o popcorn! Hur gick det till egentligen? Vi skulle "bara" titta in på en snabbfika och utbyta lite skitsnack och sen hem och lata oss i vår egen soffa..


Gott med popcorn =)

Jackie och Malte har dragkamp om Maltes jättetuggben medan Vilgot njuter av popcornen

Efter en stunds dragkamp så föll det på Anders lott att dela på jättebenet till vovvarnas glädje.. o Vilgot fortsätter äta popcorn =)

Nu är det söndagskväll, lasagnetten står i ugnen, jag har precis duschat och vi slappar i soffan framför Top Model. Imorrn är det måndag, igen!

1 kommentar:

Titti sa...

Gillar särskilt husen i bakgrunden på den översta bilden ;)