fredag 10 juli 2009

En sväng till skogs

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt, en hel del bra grejor =)

Har varit hos Thessa på djurkliniken och köpt lite öronrens samtidigt som jag kom på att ett recept på Betapred inte vore fel nu när vi ska va i skogen en vecka. Sagt o gjort, kom därifrån med lite öronrens, recept samt kopior på lydnadsresultaten från tävlingarna igår (ska skickas till tidningarna).

Raka vägen till apoteket och löste ut receptet, passade på att shoppa lite annat smått o gott samtidigt; nässpray, nya öronproppar, myggspray, Pepcid..
Sen tog jag svängen förbi banken, satte in lite pengar (inte varje dag man gör det) och samtidigt bestämde jag med Labinot att vi skulle ses i Ödeby.


Lolita har tagit täten medan Bowie och Olga håller koll på Jackie's lina så hon inte sticker på egna äventyr =)

15min senare var vi i Ödeby, blött var det men det regnade i varje fall inte =)
Jackie fick först hälsa på lilla Olga som tyckte Jackie var lite läskig medan Jackie tyckte det var jättespännande med en liten kopia =)
Sen kom Bowie ut och hälsade, inga problem där heller.
Sen fick lilla Lolita komma ut oxå, hon som bestämmer =) Hon berättade det för Jackie på direkten och Jackie tyckte den regeln verkade helt ok (inte för att hon brukar ha några problem) och sen gick vi en sväng.


Hela gänget tuffar på

Efter en dryg timme var vi tillbaka vid bilarna, hundarna skitiga och nöjda. Alltid kul med nya hundkompisar, så det där kommer vi att göra om!


Lolita, Olga, Bowie & Jackie

Imorrn samt på söndag är det M2-utbildning på Mjölby BK. Ska bli spännande med uppföljningen från kursen i maj =) Så vi åker inte till Skillingaryd förrän på söndag eftermiddag/kväll. Tänkte ha allt färdigpackat imorrn kväll så kan vi åka direkt från Mjölby när det är slut. Ska bli så himla kul!

Nu ska jag ta och titta i tvättkorgen.. Dags att börja tvätta lite av det som ska med på lägret kanske?

4 kommentarer:

Labinot sa...

De va kul och träffa er och kul va de att hundarna tyckte om varann :-)

Jenny sa...

Lycka till i Mjölby och ha det så roligt. Visst kommer Ni få vara med på ett MH eller MT?
Då är väl chanserna rätt bra att vi ska bli uppflyttade i höst, på tävlingen. Vi får bestämma dag då vi direrar varann, lägger plats och kör budföringar på...

Anna sa...

Snygga byxor Nina :) Hoppas allt är bra.. Kram

Lotta sa...

Åh vad skoj med läger :)!
Vad läckert det är att se en grupp rottor så där. Bara busen som fattades ;)
Ha det gott!