tisdag 7 juli 2009

Tråkigt väder

Idag har det regnet precis hela dagen.. Det började igår när Jackie och jag åkte från Stubbetorp (typ vid 23-tiden) och sen har det regnat tills nu.. det regnar fortfarande.. Kanske är det slut med det imorgon, det gjorde ju inget om man säger så..

Inte har jag varit och köpt några sommarblommor än heller.. inte för att man haft direkt lust när det är sånt här väder =/ Imorrn kanske.. det värsta är ju att säsongen snart är över..

Ikväll var det träning i Stubbetorp igen, tävlinglydnadsläger dag 2. Jackie tog en repa på fältet mitt i alltihopa, fick väl nåt tokryck. In i bilen med henne när hon kom tillbaka och sen fick de andra köra sina hundar medan hon fick sitta i bilen o skämmas.
Nästa gång hon skulle ut så riggade vi upp med att de andra stod längs med fältet med kedjor (hundhalsband asså) och var beredda ifall hon skulle ta en tjuvrepa till.. Men icke.. vi fick provocera fram det genom att stå o vara görtråkiga, o då tyckte hon att hon kunde pipa iväg.. Alla var beredda och det blev ett jäkla liv med kedjor och nej-rop från alla håll + att hon fick en kedja slängd bredvid sej.. det var skitläskigt men gjorde susen! Hon ville absolut inte gå för nära fältet utan gjorde snällt som matte sa hela tiden.. se om hon kommer ihåg det tills imorgon =) Däremot så fick Andreas skulden för det otäcka. Hon trodde det var han som kastade kedjan mot henne när det i själva verket var någon annan, vilket resulterade i att hon fjantade lite extra för honom men var tveksam vid budföringen.. På't imorrn igen bara =)

2 kommentarer:

Jenny o vovvarna sa...

Aj då! Det är bus i tjejen... Men lite härligt också, va?

Lotta sa...

Hej!! Regnet har slutat här men blåsten är helt galen... Städ-mmm tog tag i snabeldraken här hemma iaf men funderar på hemtjänst, för gudars vad tråkigt det är :-)Och Så var det Lathunden för MS-symtom.. vad är skov och vad är inbillning!? Kram