onsdag 29 juli 2009

Spår och grillkväll

Idag tror jag minsann att solen har skinit hela dagen.. Förstå, hela dagen! När gjorde den det senast?? Bäst att dokumentera det så man kan gå tillbaka och förundras =P

I eftermiddags blev det ett spår i bostadsområde för fröken. Liggtiden blev över en timme, vilket egentligen inte var planerat, men så blir det ibland. Så det blev ett svårt spår för fröken där hon tappade flera gånger under vägen. Men vi kom till slutet efter många om och men, och då fick hon alla köttbullar som var kvar i belöningspåsen.


På väg


Det går framåt ialf

Straxt efter att vi kommit tillbaka var det bara att kasta sej in i duschen och börja plocka fram maten till kvällen. Det skulle ju komma besök nästan när som helst, familjen Högqvist var i antågande!

Det blev grillspett ikväll, med lite av allt. Halomi, champinjoner, kyckling, fläskkött, lax, gambas, paprika, majskolv, lök och lite kryddiga korvar.. och till det sallad och klyftpotatis. Vi åt så vi storknade, gott var det och som vanligt blev det massa mat över! Man tycker att det inte är så mkt från början, men när alla ätit klart och inte orkat mer, ja då har man egentligen knappt rört nåt i skålarna.. knepigt det där!


Såhär såg det ut på lilla buffébordet (bordet som vi knyckte hos våra grannar)


Sen tittade vi lite på kort och satt o pratade skit.. drömde om Thailand o lite sånt =)

Imorrn åker vi troligtsvis till Norrköping.. det kan bli en tv imorrn, vi får se..

Inga kommentarer: