torsdag 16 juli 2009

Kanondag

Strålande sol hela dagen! Ett litet litet regnstänk vid lunch, men det märktes knappt.

Idag fick Jackie ett appellspår på ett stort fält med 1metershögt gräs. Klurigt pga gräset samt att det blåste lite snurrigt där ute. Hon läste problemen längs vägen bra, gick över första pinnen (låg nedanför en liten kulle) men plockade de andra =)
fick beröm för säker spårhund, men matte måste lära sej att va tyst och inte försöka hjälpa till... Det blir morgondagens övning!

Sen åkte vi till uppletanderutan och käkade lunch. Sen när rutan var färdigvallad fick alla vovvarna göra upplet. Jackie fick bara 2 föremål på rad med synretning på den djupaste. Tyckte det räckte med två föremål efter spåret, solen och värmen. Järnet rakt ut och plockade föremålet på djupet och järnet rakt ut även på andra föremålet. Hon är så duktig tjejen och tycker att det är så kul att jobba!

Idag har varit våran mässdag, så vi har skött mässen med frukost, middag och kvälls-håll-i-gång med allt vad det innebär =) Det blev även femkamp grupperna emellan, vilket var jättekul att titta på. Det var vi och en annan grupp som anordnade detta.

1 kommentar:

Jenny sa...

Ni verkar ha det oförskämt bra och trevligt! Hör av dig när du kommer hem så får vi träna lite... Annelie Elf sa att om vi hörde av oss kunde vo nog få träna apellspår på deras vall mellan de vita ensilagebollarna...