onsdag 15 juli 2009

Ledig dag och grillkväll

Onsdag, betyder ledig dag för hundarna i Skillingaryd. Brukar oxå benämnas "3e dagen" vilket brukar visa sej med trötta hundar, kroppen tar ut sin rätt. Sön+mån+tis med intensiva aktiviteter och en miljon nya intryck, klart vovvarna är trötta!

Vi inledde morgonen med sedvanlig frukost, sen tittade vi på när Lasse Neij visade dressyr och uppfostran på några av lägrets hundar. Visst, han har nog rätt i det han säger och gör, men man behöver inte svälja allt. Det som han missade att trycka på var vikten av tajming. Har du ingen tajming (och inte kan läsa hund) så går nog mycket av hans metoder åt pipsvängen. Sen är det säkert inte applicerbart på alla hundar.

Sen tog vi en sväng till Värnamo, tittade in på outleten men hittade inget av intresse. Billiga Pinewood västar och kläder hade de men det var mycket som var utplockat. Tyskarna var förbi förra veckan och rensade =\
in till city en sväng, inventerade flaskaffären med gröna skylten och sen vidare till en pizzeria. Stannade på Ica innan vi åkte tillbaka till Skillingaryd och handlade lite till kvällens grillfest.

Väl tillbaka så bytte vi snabbt om till regnkläder och åkte till Östra sidan. Gittan skulle vis lite attitydsträning med sin grupp och då passade vi på att smyga oss med. Enkelt men väldigt effektivt, ska definitivt prova detta!
Sen tillbaka till västra sidan och slappa en timme innan Marlene och Rille kom för en liten vätskepaus på verandan. Sagt och gjort =)

Upptäckte blodfläckar på golvet när det var dags att åka, så det verkar som om Jackie börjat löpa. Vi får se hur det går imorgon med aktiviteterna, hon har ju inte visat något speciellt humör eller Skillnad innan. Hon bara kissar lite oftare och missar en blodfläck då och då, det är det enda.

Vi strålade samman med vår grupp hos familjen Nemo gör lite grillkväll. Vi hade jättetrevligt och skrattade i stort sett hela kvällen =)

imorrn har vi mässen, vilket betyder att vi får gå upp tidigt och fixa med frukosten och sen hålla öppet under kvällen. Det ska även bli lite tävlingar imorrn kväll, ej för hund =)

Inga kommentarer: